Koiran hemmottelua

Joulun alla on tapana yleensä huolehtia ja hemmotella lähimmäisiä, ja tästä puolesta minäkin pidän todella paljon. Älysin kuitenkin tänä jouluna, etten ollut hemmotellut aivan tarpeeksi omaa koiraani, sillä se oli kaiken tuoksinnan ohessa jäänyt vähemmällä huomiolle kuin olisin tahtonut.

Perro on minulle kauhean rakas, joten ajatus sen lähes unohtamisesta joulun keskellä oli tuskallinen. Tämän takia halusin korvata sille tämän erheen, ja viettää sen kanssa tälläistä myöhäistä joulua.

Uusi joulu koiran kanssa?

Myönnän että ajatus on hieman hassu. Vietimme kuitenkin keskenämme eräänlaisen toisen joulun, tuossa viime viikolla. Tällä kertaa koko perheen ja suvun sijasta, meitä oli vain kaksi, minä ja Perro. Ja okei, ei me nyt ihan täyden kaavan kautta tätä vietetty, ja ei se ehkä ollut ihan samanlainen kuin sellainen perinteinen joulu. Emme syöneet yhdessä kinkkua ja laatikoita, tai käyneet hautuumaalla.

Sen sijaan annoin Perrollekin enemmän lihaa päivälliseksi kuin yleensä se on koskaan saanut. Tämän lisäks ostin hänelle muutaman lahjan, joista osa on kyllä enemmän minua helpottamaan hänen hoidossaan. Perro on aina ollut innokas avaaman kaiken maailman paketteja, mutta aina häntä on ennen siitä kielletty. Nyt hän oli ihan ihmeissään, kun annoin hänelle pari pakettia, jotka hän sai itse avattua. Harmi kun ei tullut otettua siitä kuvaa.

Perrolle hankin “joululahjaksi” seuraavat:

  • Koiran sadetakin (koska hän inhoaa sateella ulos menoa)
  • Koiran trimmeri (vähän ehkä mullekkin, jotta saan trimattua tota turkkia paremmin kuin tuolla jo vanhalla ja kuluneella. Varmaan kuitenkin kivempi myös Perrolle)
  • Ihan lihatukusta hankitun ydinluu, joka oli ainakin siinä tilanteessa se kaikkein mieluisin lahja (meni heti suuhun)

Vinkit ja ideat sain tälläiseltä koiratarvike -sivulta. Kiitos heille arvosteluista ja vinkeistä!

Tästäkö uusi traditio

Tämä oli oikeesti tosi hauska juhla, jollaista en ole kyllä koskaan aikasemmin kenenkään koiran kanssa viettänyt. Se oli tosiaan vain me kaksi, ja sain kerrankin oikein keskittyä Perron kanssa olemiseen ja juhlimiseen. Oli yllättävän hauskaa, varsinkin Perrolla joka oli hieman hämillään koko jutusta. Kuitenkin hänkin nautti tuosta antaumuksella, ja varsinkin kun sai viettää loppuiltaa luuta järsien, samalla kuin minä hoidin siivousta (epäreilua eikö totta?)

koiran luu
Pitäskö ens vuonna ostaa tällänen luu?

Näin pikaisesti voisin kyllä sanoa, että ei tämä mikään huonompi traditio olisi tuleville vuosillekkaan. Tosin luulen, että ensi vuonna yritän vain enemmän ostaa hänelle pari lahjaa jo itse jouluna, mutta täytyy katsoa, voisihan sitä viettää tälläisen jälkijoulunkin vielä näin seuraavan vuoden puolella sitten. Oli kivaa, suosittelen kokeilemaan jos ajatus yhtään houkuttaa!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *